Hallo,
Ik ben Frederik en ik loop al jaren te denken dat ik graag wil beginnen (zuur)desembrood te bakken. Ik ben hier dus om inspiratie op te doen van jullie! Ik woon in Vorselaar.
Even voorstellen
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Even voorstellen
Welkom Frederik..
Desem hoeft niet moeilijker te zijn dan gist.. het vraagt alleen een wat andere aanpak.. SUC6!!
Vraag gerust..
Ehh... foto's van je gebakken brood?? Ja graag..
Desem hoeft niet moeilijker te zijn dan gist.. het vraagt alleen een wat andere aanpak.. SUC6!!
Vraag gerust..
Ehh... foto's van je gebakken brood?? Ja graag..
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.