Ook ik stel me maar ff voor
Geplaatst: do 27 feb 2020, 22:05
Mijn naam is Saskia oftewel hier Baksas, woonachtig in Maastricht en altijd al een kook en bakmens geweest.
Bourgondiër in hart en nieren, mja....ben dan ook Limburgse dus inherent aan een Bourgondische levensstijl.
Momenteel heb ik flink de bakkriebels, een aantal workshops gevolgd de laatste tijd mede omdat ik wou leren bakken met spelt omdat spelt ook wat meer gebruiksaanwijzingen heeft t.o.v. Reguliere bloem en meel.
Het bakken helpt me ontspannen, mijn hoofd even leegmaken en meteen hou je er iets aan over namelijk heerlijk brood en gebak.
Plaats mijn creaties ook flink op Instagram.
Na een zoektocht over zuurdesem per toeval dit forum tegen gekomen.
Gewoon bakken met vers gist lukt wel allemaal maar desem is toch wel net ff anders, natter deeg, zuurdesem in leven houden en het vergt toch ook wel wat planning.
Hoop hier wat meer tips en tricks te leren.
Foto in avatar vanavond gebakken Rogge desembrood.
Bourgondiër in hart en nieren, mja....ben dan ook Limburgse dus inherent aan een Bourgondische levensstijl.
Momenteel heb ik flink de bakkriebels, een aantal workshops gevolgd de laatste tijd mede omdat ik wou leren bakken met spelt omdat spelt ook wat meer gebruiksaanwijzingen heeft t.o.v. Reguliere bloem en meel.
Het bakken helpt me ontspannen, mijn hoofd even leegmaken en meteen hou je er iets aan over namelijk heerlijk brood en gebak.
Plaats mijn creaties ook flink op Instagram.
Na een zoektocht over zuurdesem per toeval dit forum tegen gekomen.
Gewoon bakken met vers gist lukt wel allemaal maar desem is toch wel net ff anders, natter deeg, zuurdesem in leven houden en het vergt toch ook wel wat planning.
Hoop hier wat meer tips en tricks te leren.
Foto in avatar vanavond gebakken Rogge desembrood.