Hallo!
Geplaatst: di 31 mar 2020, 09:46
Dag allemaal,
Mijn naam is Janet en bak al een aantal jaren voornamelijk zoete baksels. Sinds een aantal maanden probeer ik ook het broodbakken onder de knie te krijgen. Helaas blijkt dit tot nu toe een grote uitdaging . Alleen de broodbakmixen met veel toevoegingen lukken tot nu toe.
Ik heb het idee dat ik er wel steeds meer feeling bij krijg, maar er is nog een wereld aan kennis en kunde te winnen.
Ik hoop dat jullie een beetje kunnen helpen! Jullie zien mijn vragen vanzelf verschijnen .
Groeten,
Janet
Mijn naam is Janet en bak al een aantal jaren voornamelijk zoete baksels. Sinds een aantal maanden probeer ik ook het broodbakken onder de knie te krijgen. Helaas blijkt dit tot nu toe een grote uitdaging . Alleen de broodbakmixen met veel toevoegingen lukken tot nu toe.
Ik heb het idee dat ik er wel steeds meer feeling bij krijg, maar er is nog een wereld aan kennis en kunde te winnen.
Ik hoop dat jullie een beetje kunnen helpen! Jullie zien mijn vragen vanzelf verschijnen .
Groeten,
Janet