Even veurstellen
- Breudje
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 6
- Lid geworden op: di 07 apr 2020, 20:43
Even veurstellen
Goeiemorgen! Mijn naam is Kevin en ik ben 24 jaar.
Ik sta graag in de keuken en ik probeer ook graag allerlei recepten uit.
Al een aantal jaar was ik aan het stuntelen met een Quigg broodbakmachine uit 1992 maar ik kreeg er gewoon geen mooi brood uit. Na wat zoekwerk heb ik besloten om de Panasonic SD-2500 aan te schaffen. En meteen gaat het een stuk beter en krijg ik het intussen onder de knie. Daarom heb ik mij hier ook aangemeld!
En ik las ergens dat iemand ook van het fermenteren is... maakt hier iemand anders ook zelf kimchi en zuurkool??
De groeten!
Ik sta graag in de keuken en ik probeer ook graag allerlei recepten uit.
Al een aantal jaar was ik aan het stuntelen met een Quigg broodbakmachine uit 1992 maar ik kreeg er gewoon geen mooi brood uit. Na wat zoekwerk heb ik besloten om de Panasonic SD-2500 aan te schaffen. En meteen gaat het een stuk beter en krijg ik het intussen onder de knie. Daarom heb ik mij hier ook aangemeld!
En ik las ergens dat iemand ook van het fermenteren is... maakt hier iemand anders ook zelf kimchi en zuurkool??
De groeten!
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Even veurstellen
Welkom Kevin... en YEP kimchi en zuurkool... al jaren...
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- Breudje
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 6
- Lid geworden op: di 07 apr 2020, 20:43
Re: Even veurstellen
Dankje! Ah leuk.. ik ook! Sinds september heb ik 2 onggi’s staan.. dat zorgt toch wel voor de beste smaak
- Vitamine C
- Warme bakker
- Berichten: 690
- Lid geworden op: di 02 apr 2019, 08:57
Re: Even veurstellen
Welkom. Op het forum.
- Breudje
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 6
- Lid geworden op: di 07 apr 2020, 20:43
Re: Even veurstellen
Dank je!
- Breudje
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 6
- Lid geworden op: di 07 apr 2020, 20:43
Re: Even veurstellen
Mijn laatst gebakken brood. Gebakken met de Panasonic SD-2500
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
- papagena
- Moderator
- Berichten: 1864
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
- Locatie: Hoogeveen
Re: Even veurstellen
Welkom Breudje,
Als je baksels wilt tonen dan is het leuk om daarvoor een speciaal eigen draadje aan te maken waarin je al jouw baksels neerzet. Noem het Breudje bakt of zo. Dan kun je mooi zien welke vorderingen je maakt. Is altijd fijn.
Als je baksels wilt tonen dan is het leuk om daarvoor een speciaal eigen draadje aan te maken waarin je al jouw baksels neerzet. Noem het Breudje bakt of zo. Dan kun je mooi zien welke vorderingen je maakt. Is altijd fijn.
Niet bij brood alleen....
- Peter-ooievaar
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 15
- Lid geworden op: vr 20 sep 2019, 22:40
Re: Even veurstellen
Welkom Kevin.
Leuk dat je ook gebruik maakt van een broodbakmachine. Ik heb de Kenwood BM 450 en heb er prima ervaring mee.
Sinds vorig jaar ben ik aan het fermenteren geslagen. Kefir, yoghurt, zuurkool en kimchi. Met wisselende resultaten.
Verstuurd vanaf mijn SM-J510FN met Tapatalk
https://instagram.com/peter_van_walsem2/
Leuk dat je ook gebruik maakt van een broodbakmachine. Ik heb de Kenwood BM 450 en heb er prima ervaring mee.
Sinds vorig jaar ben ik aan het fermenteren geslagen. Kefir, yoghurt, zuurkool en kimchi. Met wisselende resultaten.
Verstuurd vanaf mijn SM-J510FN met Tapatalk
https://instagram.com/peter_van_walsem2/
- Breudje
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 6
- Lid geworden op: di 07 apr 2020, 20:43
Re: Even veurstellen
Thanks iedereen! Ik ga ook zeker een topic openen over mijn baksels. Ook leuk dat er hier mensen zijn die ook kimchi maken[emoji846]
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
- Koekie30
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 11
- Lid geworden op: ma 17 feb 2020, 23:02
Re: Even veurstellen
Welkom!
Kimchi heb ik nog nooit gemaakt, maar zuurkool maak ik al heel lang zelf... Fijn hè die Panasonic .
Kimchi heb ik nog nooit gemaakt, maar zuurkool maak ik al heel lang zelf... Fijn hè die Panasonic .