Goeiemorgen,
Ik ben Saskia, nog net 44 en ben al een paar jaar hobbybakker.
Paar jaar geleden de fondanttaarten, hou ook van gewoon gebak.
Ik heb al een paar workshops gevolgd bij de auteur van het Belgisch Bakboek en het Wereldbakboek, bij Stefan Elias.
Momenteel gaat mijn interesse meer uit naar het bakken van brioche en brood.
Hoop hier vele tips op te doen.
Spiraalkneder is besteld (kneden is moeilijk wegens gezondheidsproblemen) dus ik hoop binnenkort echt goed aan de slag te kunnen.
Groetjes,
Saskia
Hallo
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Hallo
Welkom Saskia
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
- Peter-ooievaar
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 15
- Lid geworden op: vr 20 sep 2019, 22:40
Re: Hallo
Welkom.
Groet,
Peter
Groet,
Peter
Laatst gewijzigd door Peter-ooievaar op wo 22 apr 2020, 16:15, 1 keer totaal gewijzigd.
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Hallo
Welkom op ons forum Saskia. We zijn benieuwd naar de eerste foto’s
En.....wie niet vraagt wie niet vindt...(of zoiets )
En.....wie niet vraagt wie niet vindt...(of zoiets )
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Zeelandmeeuw
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 7
- Lid geworden op: wo 22 apr 2020, 11:16
Re: Hallo
Dank u wel !BakkerGerrit schreef: ↑wo 22 apr 2020, 15:39 Welkom op ons forum Saskia. We zijn benieuwd naar de eerste foto’s
En.....wie niet vraagt wie niet vindt...(of zoiets )
Ik heb inmiddels mijn eerste vraag gesteld, maar foto toevoegen lukt me niet (oudste heeft geholpen maar of het zo moet, geen idee )