Hallöchen

Doe eens sociaal, en stel je even voor...
Maar maak hiervoor wel even een eigen topic aan...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Tante Pollewop
Stofhapper
Berichten: 1
Lid geworden op: zo 17 mei 2020, 09:31

Hallöchen

Bericht door Tante Pollewop »

Hoi hoi, ik ben nieuw op het forum. Wij wonen sinds een paar jaar in Duitsland en we missen het Nederlandse brood (‚dat je kunt dubbelklappen’ zoals de kinderen zo mooi zeggen). Daarom heb ik besloten het lekker zelf te gaan bakken.
Gebruikersavatar
WesleyNL
Deegroller
Berichten: 482
Lid geworden op: vr 17 apr 2020, 17:09

Re: Hallöchen

Bericht door WesleyNL »

Goedemorgen en veel plezier op het forum.
Mixers: Kenwoon kmix met superdoughhook, Grilletta IM5
Oven: Bosch CSG856R Combi stoomoven.
Gebruikersavatar
Levinebaktbrood
Moderator
Berichten: 5620
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
Locatie: Voorburg
Contacteer:

Re: Hallöchen

Bericht door Levinebaktbrood »

Welkom :)
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Hallöchen

Bericht door BakkerGerrit »

Welokm Tante!
Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1326
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Hallöchen

Bericht door Rik59 »

Hallo Antje Pollie!! Herzlich Wilkommen...
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
Plaats reactie