Dag! Ik ben Stefan (gebruikersnaam: Beauvoir). Sinds de “lockdown” ben ik (zoals zovelen) fanatiek aan de slag met het bakken van brood, voornamelijk zuurdesem. Ik zie er nu al tegenop als het normale leven weer begint, omdat ik dan weer brood uit de supermarkt zal moeten halen
Ik hoop hier nog meer te leren en misschien ook wat tips aan anderen te kunnen geven.
Hallo
- Vitamine C
- Warme bakker
- Berichten: 690
- Lid geworden op: di 02 apr 2019, 08:57
Re: Hallo
Welkom,
Maar je kan ook bakken als je weer werkt hoor, kwestie van je schema aanpassen.
Maar je kan ook bakken als je weer werkt hoor, kwestie van je schema aanpassen.
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Hallo
Welkom en gewoon doorbakken als je weer naar je werk moet. Dat gaat prima samen.
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken