Hallo allemaal,
Ik ben een vader van 41 en bak al jaren mijn eigen zuurdesem brood. Ik doe dit 1 à 2 keer per week met meestal goed resultaat. Ik hou namelijk nogal van experimenteren en dan gaat er wel eens wat mis. Die neiging om te experimenteren in de keuken slaat niet alleen op brood bakken, ik maak ook zelf kaas, div tafelzuren, wijn, bier, boter en kombucha. Ook de kamado/bbq gaat hier regelmatig aan vaak ook voor een pizza of flammkuchen en natuurlijk voor een snelle hamburger op een zelf gebakken broodje. Ik hoop hier op het forum nog wat ideeën op te doen voor mijn experimenten en mijn brood naar een hoger treedje te tillen
Groetjes Ruben
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Hallo allemaal
- papagena
- Moderator
- Berichten: 1864
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
- Locatie: Hoogeveen
Re: Hallo allemaal
Dag Ruben,
Welkom! Er zijn hier meer mensen die zich een stuk in de rondte fermenteren ;-) Laat vooral eens zien wat je zoal bakt.
Welkom! Er zijn hier meer mensen die zich een stuk in de rondte fermenteren ;-) Laat vooral eens zien wat je zoal bakt.
Niet bij brood alleen....
- Rik59
- Meesterbakker
- Berichten: 1326
- Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26
Re: Hallo allemaal
Ha Ruben welkom.... 1 week geleden de eerste Kim Chi van dit jaar gemaakt.... al eens een webinar van Wateetons gezien? Sommige kun je gratis bekijken...
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
The song of fresh bread
RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
- Tobias Tobit
- Stofhapper
- Berichten: 2
- Lid geworden op: za 27 jun 2020, 16:37
Re: Hallo allemaal
Jazeker ik heb meerdere van zijn boeken en heb laatst zelfs zijn nieuwste boek gewonnen bij de Instagram wedstrijd #bekverbranden.Rik59 schreef:Ha Ruben welkom.... 1 week geleden de eerste Kim Chi van dit jaar gemaakt.... al eens een webinar van Wateetons gezien? Sommige kun je gratis bekijken...
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Hallo allemaal
Welkom Ruben! Ik ben het helemaal met Papagena eens: laat hier je baksels maar zien. Vinden veel collegabakkers erg leuk!
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Hallo allemaal
Welkom Ruben
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken