Hallo,
Tijd zat in de derde fase van mijn leven waarvan velen zeggen dat het een nieuwe fase is, ja onvermijdelijk de eindfase,
maar eerst moet ik nog veel zaken "afbakken" heb ik de indruk.
Dat moet m'n dochter ook gedacht hebben want ze gaf me ... een zuurdesemstarter.
Dat kleine cadeau laat me sindsdien niet meer los, ik ben er echt constant mee bezig.
Heel prettig vond ik het dat ik er reeds na een korte inloopperiode in slaagde heel mooi zuurdesembrood te bakken.
Slaagde schrijf ik, want nu loopt er toch altijd wel iets verkeerd en is het resultaat een te plat broodje.
Goed, ik kom dus kennis opdoen en kom vooral veel lezen.
Dank aan de gepassioneerde mensen die antwoord geven op de vele vragen die hier gesteld worden.
Sandbert
Un boulanger se présente
- sandbert
- Stofhapper
- Berichten: 1
- Lid geworden op: ma 20 jul 2020, 21:39
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Un boulanger se présente
Welkom Sandbert .
Plat brood komt waarschijnlijk omdat je het deeg te lang laat rijzen of je brengt het niet genoeg op spanning voor de laatste rijs. Dan zakt het in.
Plat brood komt waarschijnlijk omdat je het deeg te lang laat rijzen of je brengt het niet genoeg op spanning voor de laatste rijs. Dan zakt het in.
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken