Hooi,
Mijn naam is Evy, ik ben 39 jaar en woon in Wilrijk, België. Wij zijn begonnen met zelf brood bakken in de lock down in maart / april. Het had niets met de Covid te maken, meer met het feit dat ik het brood van de bakker niet zo lekker meer vond.
We gebruiken all-in meel waar enkel nog water bij moet. In het begin hebben we alles zelf gekneed, maar al snel hebben we een broodbakmachine gekocht om het kneden voor ons te doen. We gebruiken eigenlijk enkel het kneed en 1e rijs programma van de bbm, de 2e rijs en het bakken zelf doen we buiten de machine en in de gewone oven.
Nu heb ik me hier aangemeld omdat we een probleem lijken te hebben en ik hier eens raad kom zoeken. Meer daarover in een apart topic
Groetjes,
Evy
BlackScorpion
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: BlackScorpion
Welkom Evy
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: BlackScorpion
Welkom op ons forum Evy, antwoorden zijn hier voldoende te halen!
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit