Goedemiddag samen,
Ik heb mijn broodbakmachine alleen nog gebruikt om af en toe een broodje te bakken en dan Ook Nog een kant en klare mix.
Maar ik heb besloten nu de jongste van de 7 kids 10 geworden is, ik hem weer dagelijks wil gaan gebruiken. Het is al een oudje maar doet het nog prima.
Ben wel een flow kwijt merk ik men honingbrood zakte in tijdens bakken. Ik ben mijn oude notitieboekje ook kwijt. Op naar broodje nr4. Rijstijd aanpassen, gist en zout.
Grtz Urs
Voorstellen
- bakkerijremon
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 60
- Lid geworden op: vr 25 sep 2020, 15:11
Re: Even voorstellen -> Rémon
Hallo Urs,
Ik zie dat dit je eerste bericht is, waarschijnlijk (een aanname) is het forumconcept nieuw voor jou. Ik denk dan ook dat je per ongeluk je eerste berichtje in mijn forumsectie hebt geplaatst. Kan gebeuren haha. Kun je dit eens doorlezen: viewtopic.php?f=32&t=3536 Daar staat aangegeven hoe je jezelf kunt voorstellen op dit forum
Ik zie dat dit je eerste bericht is, waarschijnlijk (een aanname) is het forumconcept nieuw voor jou. Ik denk dan ook dat je per ongeluk je eerste berichtje in mijn forumsectie hebt geplaatst. Kan gebeuren haha. Kun je dit eens doorlezen: viewtopic.php?f=32&t=3536 Daar staat aangegeven hoe je jezelf kunt voorstellen op dit forum
Hobbybakker en broodblogger. Kneedmachine: BW SM5. Oven: Een mooie simpele IKEA MATTRADITION.
-------
Voor de geïnteresseerde mijn blog/kennisbank: Bakkerij Rémon
-------
Voor de geïnteresseerde mijn blog/kennisbank: Bakkerij Rémon
- Anna
- Warme bakker
- Berichten: 955
- Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29
Re: Voorstellen
Welkom Urs!
Ik heb je bericht in een eigen onderwerp gezet.
Ik heb je bericht in een eigen onderwerp gezet.