Doe eens sociaal, en stel je even voor...
Maar maak hiervoor wel even een eigen topic aan...
-
smakSam
- Stofhapper
- Berichten: 1
- Lid geworden op: do 12 nov 2020, 22:23
Bericht
door smakSam » do 12 nov 2020, 22:39
Beste bakkers van dit forum,
Ik ben Sam en bak me een slag in de rondte. Bij tijden heb ik brood periode en die is momenteel in volle bloei. De laatste tijd ben ik wat aan het experimenteren met wat brood recepten die ik her en der in diverse boeken vindt. Een enorme stimulans is het ‘THE BREAD BOOK’ van Linda Collister en Anthony Blake. Het lijkt me fantastisch om regelmatig wat van gedachten te wisselen en recepten te delen. Ik bak ook regelmatig koek en taart voor iedereen die me een beetje kent. Hartstikke leuk en soms enorm frustrerend. Als het leven zelf dus. Ik kijk uit naar jullie ervaringen!

Groet, Sam
-
papagena
- Moderator
- Berichten: 1722
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
- Locatie: Hoogeveen
Bericht
door papagena » vr 13 nov 2020, 19:09
Welkom Sam,
Laat vooral je (mis)baksels eens zien in een eigen draadje.
Niet bij brood alleen....
-
Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5144
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
-
Contacteer:
Bericht
door Levinebaktbrood » za 14 nov 2020, 15:52
Welkom Sam

Kneders: Rofco N15 | BW SM-5 |Bear Teddy | KitchenAid Heavy Duty | Espressions Mixmaster | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1 | 2 x Rofco B40
Rijskast: Rofco RK 48
Graanmolen: Komo Fidibus 21 Classic
Blog:
Uit de keuken van Levine