Kennismaking
Geplaatst: do 12 nov 2020, 22:39
Beste bakkers van dit forum,
Ik ben Sam en bak me een slag in de rondte. Bij tijden heb ik brood periode en die is momenteel in volle bloei. De laatste tijd ben ik wat aan het experimenteren met wat brood recepten die ik her en der in diverse boeken vindt. Een enorme stimulans is het ‘THE BREAD BOOK’ van Linda Collister en Anthony Blake. Het lijkt me fantastisch om regelmatig wat van gedachten te wisselen en recepten te delen. Ik bak ook regelmatig koek en taart voor iedereen die me een beetje kent. Hartstikke leuk en soms enorm frustrerend. Als het leven zelf dus. Ik kijk uit naar jullie ervaringen! Groet, Sam
Ik ben Sam en bak me een slag in de rondte. Bij tijden heb ik brood periode en die is momenteel in volle bloei. De laatste tijd ben ik wat aan het experimenteren met wat brood recepten die ik her en der in diverse boeken vindt. Een enorme stimulans is het ‘THE BREAD BOOK’ van Linda Collister en Anthony Blake. Het lijkt me fantastisch om regelmatig wat van gedachten te wisselen en recepten te delen. Ik bak ook regelmatig koek en taart voor iedereen die me een beetje kent. Hartstikke leuk en soms enorm frustrerend. Als het leven zelf dus. Ik kijk uit naar jullie ervaringen! Groet, Sam