Voorstellen

Doe eens sociaal, en stel je even voor...
Maar maak hiervoor wel even een eigen topic aan...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Ado
Stofhapper
Berichten: 1
Lid geworden op: do 19 nov 2020, 09:39

Voorstellen

Bericht door Ado » do 19 nov 2020, 12:38

Hallo, ik ben Anita.
Na jaren bakken van taarten, koken enz zocht ik een nieuwe uitdaging.
Ik ging broodjes bakken, want hoe moeilijk kon dat toch zijn dacht ik...

Je snapt t al verkeerd gedacht, tot aan de narijs in de oven op 30 graden gaat t goed, dan moeten mijn broodjes uit de oven omdat die moet opwarmen naar de juiste temp, zodat de broodjes gebakken kunnen worden (en dat duurt lang) en in mijn niet geïsoleerde huisje (lees als je uit bed komt is het hier nu ongeveer 12 graden in huis) zegt t deeg dan gelijk pffff en zakt ineen tot formaat eierkoek .

Zodoende ben ik gaan zoeken en kwam ik op dit forum terecht. Ik ga mezelf de komende dagen flink inlezen. En dan gaan we een nieuwe poging ondernemen.

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1220
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Voorstellen

Bericht door BakkerGerrit » do 19 nov 2020, 20:19

Welkom Anita! We zijn benieuwd naar je resultaten..

Gebruikersavatar
Levinebaktbrood
Moderator
Berichten: 5144
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
Locatie: Voorburg
Contacteer:

Re: Voorstellen

Bericht door Levinebaktbrood » vr 20 nov 2020, 00:16

Welkom Anita :) .

Tip: Als deeg inzakt dan heb je het te lang laten rijzen en/of niet goed op spanning gebracht voor de laatste rijs.
Kneders: Rofco N15 | BW SM-5 |Bear Teddy | KitchenAid Heavy Duty | Espressions Mixmaster | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1 | 2 x Rofco B40
Rijskast: Rofco RK 48
Graanmolen: Komo Fidibus 21 Classic
Blog:Uit de keuken van Levine

Plaats reactie