Hallo, ik ben Anita.
Na jaren bakken van taarten, koken enz zocht ik een nieuwe uitdaging.
Ik ging broodjes bakken, want hoe moeilijk kon dat toch zijn dacht ik...
Je snapt t al verkeerd gedacht, tot aan de narijs in de oven op 30 graden gaat t goed, dan moeten mijn broodjes uit de oven omdat die moet opwarmen naar de juiste temp, zodat de broodjes gebakken kunnen worden (en dat duurt lang) en in mijn niet geïsoleerde huisje (lees als je uit bed komt is het hier nu ongeveer 12 graden in huis) zegt t deeg dan gelijk pffff en zakt ineen tot formaat eierkoek .
Zodoende ben ik gaan zoeken en kwam ik op dit forum terecht. Ik ga mezelf de komende dagen flink inlezen. En dan gaan we een nieuwe poging ondernemen.
Voorstellen
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Voorstellen
Welkom Anita! We zijn benieuwd naar je resultaten..
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Voorstellen
Welkom Anita .
Tip: Als deeg inzakt dan heb je het te lang laten rijzen en/of niet goed op spanning gebracht voor de laatste rijs.
Tip: Als deeg inzakt dan heb je het te lang laten rijzen en/of niet goed op spanning gebracht voor de laatste rijs.
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken