Hallo, ik ben Anoek. Net begonnen met broodbakken en er is nog veel te leren en te verbeteren. Ik heb mijn eerste desemcultuur opgestart maar deze gaat nog niet helemaal goed. Ik hoop veel van jullie te leren en lees graag mee op dit forum.
Groetjes, Anoek
Voorstellen
- RedYssel
- Deegroller
- Berichten: 311
- Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34
Voorstellen
Welkom Anoek!. No worries gewoon blijven verversen en voeren! Je gooit wel elke keer bijna alles weg om dan weer te voeren?. Duurt wel 7 dagen tot ie actief genoeg is.
Passie voor de ambacht!.
- Bantam
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 95
- Lid geworden op: zo 18 okt 2020, 20:24
- Locatie: Brugge
Re: Voorstellen
Welkom Anoek.
Alle begin is moeilijk maar ook leuk.
Alle begin is moeilijk maar ook leuk.
Once you go sourdough you never go back.
(Eens je zuurdesem kent, wil je nooit meer zonder.)
(Eens je zuurdesem kent, wil je nooit meer zonder.)
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5134
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Voorstellen
Welkom Anouk 

Kneders: Rofco N15 | BW SM-5 |Bear Teddy | KitchenAid Heavy Duty | Espressions Mixmaster | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1 | 2 x Rofco B40
Rijskast: Rofco RK 48
Graanmolen: Komo Fidibus 21 Classic
Blog:Uit de keuken van Levine
Ovens: Bosch HBG8755S1 | 2 x Rofco B40
Rijskast: Rofco RK 48
Graanmolen: Komo Fidibus 21 Classic
Blog:Uit de keuken van Levine