Even voorstellen: Michel

Doe eens sociaal, en stel je even voor...
Maar maak hiervoor wel even een eigen topic aan...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Michelre
Stofhapper
Berichten: 3
Lid geworden op: wo 02 dec 2020, 12:41

Even voorstellen: Michel

Bericht door Michelre » wo 02 dec 2020, 12:55

Hallo allemaal, na het lezen van dit forum besloten mezelf toch ook direct aan te melden. Om zo actiever en bewuster mee te kunnen doen. Ik heb dit forum al regelmatig gebruikt om dingen op te zoeken of gewoon uit interesse mee te lezen. Maar nu dus met een eigen account.

Ik ben Michel (36 jaar) en woon met mijn gezin in de omgeving van Nijmegen dicht bij de Duitse grens. En ik ben een brood liefhebber. Als ik mijzelf de tijd gun bak ik graag. De reden dat ik mij nu aanmeldt heeft te maken dat ik graag wil experimenteren met een zuurdesem. Wat voor mij een onbekend terrein is.

Daarnaast ben ik op dit moment bezig met het maken van een rijskastje. Ik vind het prettig om zoveel mogelijk variabelen te kunnen beheersen en bij te houden (verhoudingen, tijd, rijs- en baktemperatuur, etc.) Om zo grip te krijgen op het proces. Ik hoop dat jullie expertise mij daar ook verder bij kan helpen! :thumbup:

Naast het bakken van brood heb ik nog een andere passie in de keuken: het zetten van een (h)eerlijke espresso.
Koffie is ook een onderwerp waar zoveel bij komt kijken. Voor mij vergelijkbaar met het maken van een goed brood: eerlijke producten waar steeds iets in te verbeteren valt.

Gebruikersavatar
Levinebaktbrood
Moderator
Berichten: 5134
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
Locatie: Voorburg
Contacteer:

Re: Even voorstellen: Michel

Bericht door Levinebaktbrood » do 03 dec 2020, 01:33

Welkom Michel :)
Kneders: Rofco N15 | BW SM-5 |Bear Teddy | KitchenAid Heavy Duty | Espressions Mixmaster | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1 | 2 x Rofco B40
Rijskast: Rofco RK 48
Graanmolen: Komo Fidibus 21 Classic
Blog:Uit de keuken van Levine

Gebruikersavatar
Bantam
Gaat de goede kant op
Berichten: 95
Lid geworden op: zo 18 okt 2020, 20:24
Locatie: Brugge

Re: Even voorstellen: Michel

Bericht door Bantam » do 03 dec 2020, 14:54

Welkom Michel.
Veel bakgenot. :thumbup:
P.S.: Hier drink ik elke morgen een versgemalen koffie/mokka uit de Bialetti. :angel:
Once you go sourdough you never go back.
(Eens je zuurdesem kent, wil je nooit meer zonder.)

Plaats reactie