Pagina 1 van 1

Even voorstellen: Michel

Geplaatst: wo 02 dec 2020, 12:55
door Michelre
Hallo allemaal, na het lezen van dit forum besloten mezelf toch ook direct aan te melden. Om zo actiever en bewuster mee te kunnen doen. Ik heb dit forum al regelmatig gebruikt om dingen op te zoeken of gewoon uit interesse mee te lezen. Maar nu dus met een eigen account.

Ik ben Michel (36 jaar) en woon met mijn gezin in de omgeving van Nijmegen dicht bij de Duitse grens. En ik ben een brood liefhebber. Als ik mijzelf de tijd gun bak ik graag. De reden dat ik mij nu aanmeldt heeft te maken dat ik graag wil experimenteren met een zuurdesem. Wat voor mij een onbekend terrein is.

Daarnaast ben ik op dit moment bezig met het maken van een rijskastje. Ik vind het prettig om zoveel mogelijk variabelen te kunnen beheersen en bij te houden (verhoudingen, tijd, rijs- en baktemperatuur, etc.) Om zo grip te krijgen op het proces. Ik hoop dat jullie expertise mij daar ook verder bij kan helpen! :thumbup:

Naast het bakken van brood heb ik nog een andere passie in de keuken: het zetten van een (h)eerlijke espresso.
Koffie is ook een onderwerp waar zoveel bij komt kijken. Voor mij vergelijkbaar met het maken van een goed brood: eerlijke producten waar steeds iets in te verbeteren valt.

Re: Even voorstellen: Michel

Geplaatst: do 03 dec 2020, 01:33
door Levinebaktbrood
Welkom Michel :)

Re: Even voorstellen: Michel

Geplaatst: do 03 dec 2020, 14:54
door Bantam
Welkom Michel.
Veel bakgenot. :thumbup:
P.S.: Hier drink ik elke morgen een versgemalen koffie/mokka uit de Bialetti. :angel:

Re: Even voorstellen: Michel

Geplaatst: ma 01 feb 2021, 02:05
door oudbakken
welkom Michel.
we zijn hier verzot op foto's . :P :P