Nieuw hier!
Geplaatst: zo 27 dec 2020, 10:48
Hallo bakkers,
Na een tijdje hobby matig via insta wat delen en inspiratie opdoen, kwam ik na een zoektocht voor een spiraalkneder op dit forum terecht.
Hier vragen over, dus hier later meer over.
Nou ben ik de afgelopen 12 jaar werkzaam geweest in de horeca en de laatste 5 met name in de bakkerij.
Veelal bakken met desem of hybride broden (desem+gist) in huis.
Benieuwd wat dit forum te bieden heeft en wat ik zou kunnen bieden.
groet Brodijnen
Na een tijdje hobby matig via insta wat delen en inspiratie opdoen, kwam ik na een zoektocht voor een spiraalkneder op dit forum terecht.
Hier vragen over, dus hier later meer over.
Nou ben ik de afgelopen 12 jaar werkzaam geweest in de horeca en de laatste 5 met name in de bakkerij.
Veelal bakken met desem of hybride broden (desem+gist) in huis.
Benieuwd wat dit forum te bieden heeft en wat ik zou kunnen bieden.
groet Brodijnen