Hallo, ze noemen me Marc, en sinds kort is mijn interesse gewekt om zelf eens brood te bakken.
Heb nu een paar broden gemaakt met tarwe volkorenmeel en speltmeel, maar het rijst nog niet genoeg.
Hoop hier de nodige tips te vinden om het tot een succes te maken, intussen alvast mijn 1e bestelling gedaan om wat grotere hoeveelheden van verschillende meelsoorten in huis te hebben.
Ook begonnen met aanmaken zuurdesem.
Nieuw hier
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Nieuw hier
Welkom op ons forum Marc! (en we zijn gek op foto's van je resultaten)
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- oudbakken
- Deegroller
- Berichten: 292
- Lid geworden op: vr 14 sep 2018, 16:16
Re: Nieuw hier
WELKOM MARC
ach, wat bakket gerrit al zie foto's zijn net zo lekker voor onze ogen als onze mond voor brood
ach, wat bakket gerrit al zie foto's zijn net zo lekker voor onze ogen als onze mond voor brood
Heetlucht oven LOTUS mod. FOV 2.6kW.
Conventionele oven: smeg 80cm
KitchenAid heavy Duty
Komo FidibusMedium molen
Conventionele oven: smeg 80cm
KitchenAid heavy Duty
Komo FidibusMedium molen