Groeten uit België
Geplaatst: wo 10 feb 2021, 17:05
Hallo,
Volgens de regels van de beleefdheid mij ook even voorstellen: ik ben Dieter, 38 jaar uit Haaltert (België). IT-er van beroep, gehuwd en papa van 2 zonen.
Ik bak al een tijdje brood met mijn betrouwbare Kenwood mixer en een grote Creuset kom om Dutch-oven style mijn broodjes een mooie, lekker krokante korst te geven. Ik ben best wel fier op de broden die ik in het weekend op tafel kan zetten. Pistolets en stokbroden zijn ook al eens uit mijn oven gekomen met relatief succes
Ik hoop dit forum te kunnen gebruiken voor mijn volgende avontuur: desembrood. Ik heb er inmiddels al menig uur surfen en youtube-kijken op zitten, dus ik ben wel al goed geinformeerd. Als keerzijde is er zoveel informatie en zoveel variatie in bakkersformules, soorten bloem/meel, startersrecepten en tijdschema's, variabelen zoals temperatuur en soort water, plooi/stretch/fold technieken,... Dit zal nog een spannende onderneming worden...
groeten
Volgens de regels van de beleefdheid mij ook even voorstellen: ik ben Dieter, 38 jaar uit Haaltert (België). IT-er van beroep, gehuwd en papa van 2 zonen.
Ik bak al een tijdje brood met mijn betrouwbare Kenwood mixer en een grote Creuset kom om Dutch-oven style mijn broodjes een mooie, lekker krokante korst te geven. Ik ben best wel fier op de broden die ik in het weekend op tafel kan zetten. Pistolets en stokbroden zijn ook al eens uit mijn oven gekomen met relatief succes
Ik hoop dit forum te kunnen gebruiken voor mijn volgende avontuur: desembrood. Ik heb er inmiddels al menig uur surfen en youtube-kijken op zitten, dus ik ben wel al goed geinformeerd. Als keerzijde is er zoveel informatie en zoveel variatie in bakkersformules, soorten bloem/meel, startersrecepten en tijdschema's, variabelen zoals temperatuur en soort water, plooi/stretch/fold technieken,... Dit zal nog een spannende onderneming worden...
groeten