Baquette de tradition

Doe eens sociaal, en stel je even voor...
Maar maak hiervoor wel even een eigen topic aan...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Mathijs78
Chef stoffer en blik
Berichten: 12
Lid geworden op: vr 05 mar 2021, 23:31

Baquette de tradition

Bericht door Mathijs78 » vr 05 mar 2021, 23:40

Nu ik wat tijd over heb in deze periode van overheidsmaatregelen en beperkingen ben ik brood gaan bakken.

Ik ben 42 jaar oud, man, geen ervaring als bakker maar wel gedreven. Voorliefde voor de Zuid Europese keuken

Gebruikersavatar
oudbakken
Deegroller
Berichten: 289
Lid geworden op: vr 14 sep 2018, 16:16

Re: Baquette de tradition

Bericht door oudbakken » za 06 mar 2021, 00:21

hallo en welkom Mathijs. veel lees plezier. :thumbup:
Heetlucht oven LOTUS mod. FOV 2.6kW.
Conventionele oven: smeg 80cm
KitchenAid heavy Duty
Komo FidibusMedium molen

Gebruikersavatar
Levinebaktbrood
Moderator
Berichten: 5287
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
Locatie: Voorburg
Contacteer:

Re: Baquette de tradition

Bericht door Levinebaktbrood » za 06 mar 2021, 01:06

Welkom Mathijs :)
Kneders: Rofco N15 | BW SM-5 |Bear Teddy | KitchenAid Heavy Duty | Espressions Mixmaster | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1 | 2 x Rofco B40
Rijskast: Rofco RK 48
Graanmolen: Komo Fidibus 21 Classic
Blog:Uit de keuken van Levine

Plaats reactie