Annebakt stelt zich voor

Doe eens sociaal, en stel je even voor...
Maar maak hiervoor wel even een eigen topic aan...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Annebakt
Chef stoffer en blik
Berichten: 9
Lid geworden op: ma 15 apr 2019, 17:20

Annebakt stelt zich voor

Bericht door Annebakt » za 13 mar 2021, 00:37

Hi!

Ik ben Annemarie en ik bak brood. Voor mezelf en gezin en ik geef weg aan familie en vrienden. Ik heb 2 jaar geleden een 2 daagse cursus gedaan bij bakery Institute, heel veel geleerd en er erg van genoten.

Recent heb ik mijn 10-jaar oude kitchenaid 600 professional stuk gedraaid op een te zwaar/veel volkorendeeg en heb ik besloten een famag griletta te kopen. Verder bak ik in een gewone inbouw-oven met een desh bakje erbij.

Ik woon in het noorden van het land en werk fulltime en bak dus in de weekenden.

Ik lees al een tijdje mee, maar nog nooit wat geschreven. Maar nu toch maar eens aan beginnen, toch wat vragen te stellen :-)

Groetjes, Annemarie

Gebruikersavatar
Levinebaktbrood
Moderator
Berichten: 5287
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
Locatie: Voorburg
Contacteer:

Re: Annebakt stelt zich voor

Bericht door Levinebaktbrood » za 13 mar 2021, 01:20

Welkom Annemarie :)
Kneders: Rofco N15 | BW SM-5 |Bear Teddy | KitchenAid Heavy Duty | Espressions Mixmaster | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1 | 2 x Rofco B40
Rijskast: Rofco RK 48
Graanmolen: Komo Fidibus 21 Classic
Blog:Uit de keuken van Levine

Gebruikersavatar
Annebakt
Chef stoffer en blik
Berichten: 9
Lid geworden op: ma 15 apr 2019, 17:20

Re: Annebakt stelt zich voor

Bericht door Annebakt » za 13 mar 2021, 01:29

Dank je wel :thumbup:

Gebruikersavatar
hjeverts
Deegroller
Berichten: 280
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Annebakt stelt zich voor

Bericht door hjeverts » za 13 mar 2021, 09:56

Welkom Annemarie!
Groeten Hans,

Kneden met de hand en een zeer matige inbouw oven

Gebruikersavatar
riccardough
Stofhapper
Berichten: 3
Lid geworden op: vr 12 feb 2021, 17:39

Re: Annebakt stelt zich voor

Bericht door riccardough » za 13 mar 2021, 15:53

Welkom Annamarie! :)
Ik ben ook geïnteresseerd in het volgen van een cursus bij Bakery Institute. Welke heb je gevolgd? Raad je het aan?

Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1280
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Annebakt stelt zich voor

Bericht door BakkerGerrit » za 13 mar 2021, 16:41

Welkom! Plaats ook eens een foto van je broden.......(vinden ze (ik :D ) hier leuk!

Gebruikersavatar
Annebakt
Chef stoffer en blik
Berichten: 9
Lid geworden op: ma 15 apr 2019, 17:20

Re: Annebakt stelt zich voor

Bericht door Annebakt » wo 24 mar 2021, 15:23

riccardough schreef:
za 13 mar 2021, 15:53
Welkom Annamarie! :)
Ik ben ook geïnteresseerd in het volgen van een cursus bij Bakery Institute. Welke heb je gevolgd? Raad je het aan?
Hi, ik heb de 2-daagse beginners-cursus gevolgd en vond het zeker waardevol! Ik raad het wel aan, al denk ik dat er vast ook anderen zijn die net zo goed zijn. Ik vond het in ieder geval prettig qua sfeer, qua tempo en theoretische inhoud. Ik heb er veel van geleerd, want ik was echt nog wel beginner.

Gebruikersavatar
Annebakt
Chef stoffer en blik
Berichten: 9
Lid geworden op: ma 15 apr 2019, 17:20

Re: Annebakt stelt zich voor

Bericht door Annebakt » wo 24 mar 2021, 15:24

BakkerGerrit schreef:
za 13 mar 2021, 16:41
Welkom! Plaats ook eens een foto van je broden.......(vinden ze (ik :D ) hier leuk!
Yes, ga ik proberen. Moet even uitvogelen hoe ik foto's plaats en momenteel beetje weinig tijd ;-)

Plaats reactie