Annebakt stelt zich voor
- Annebakt
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 10
- Lid geworden op: ma 15 apr 2019, 17:20
Annebakt stelt zich voor
Hi!
Ik ben Annemarie en ik bak brood. Voor mezelf en gezin en ik geef weg aan familie en vrienden. Ik heb 2 jaar geleden een 2 daagse cursus gedaan bij bakery Institute, heel veel geleerd en er erg van genoten.
Recent heb ik mijn 10-jaar oude kitchenaid 600 professional stuk gedraaid op een te zwaar/veel volkorendeeg en heb ik besloten een famag griletta te kopen. Verder bak ik in een gewone inbouw-oven met een desh bakje erbij.
Ik woon in het noorden van het land en werk fulltime en bak dus in de weekenden.
Ik lees al een tijdje mee, maar nog nooit wat geschreven. Maar nu toch maar eens aan beginnen, toch wat vragen te stellen :-)
Groetjes, Annemarie
Ik ben Annemarie en ik bak brood. Voor mezelf en gezin en ik geef weg aan familie en vrienden. Ik heb 2 jaar geleden een 2 daagse cursus gedaan bij bakery Institute, heel veel geleerd en er erg van genoten.
Recent heb ik mijn 10-jaar oude kitchenaid 600 professional stuk gedraaid op een te zwaar/veel volkorendeeg en heb ik besloten een famag griletta te kopen. Verder bak ik in een gewone inbouw-oven met een desh bakje erbij.
Ik woon in het noorden van het land en werk fulltime en bak dus in de weekenden.
Ik lees al een tijdje mee, maar nog nooit wat geschreven. Maar nu toch maar eens aan beginnen, toch wat vragen te stellen :-)
Groetjes, Annemarie
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Annebakt stelt zich voor
Welkom Annemarie
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
- Annebakt
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 10
- Lid geworden op: ma 15 apr 2019, 17:20
Re: Annebakt stelt zich voor
Dank je wel
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Annebakt stelt zich voor
Welkom Annemarie!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- riccardough
- Stofhapper
- Berichten: 3
- Lid geworden op: vr 12 feb 2021, 17:39
Re: Annebakt stelt zich voor
Welkom Annamarie!
Ik ben ook geïnteresseerd in het volgen van een cursus bij Bakery Institute. Welke heb je gevolgd? Raad je het aan?
Ik ben ook geïnteresseerd in het volgen van een cursus bij Bakery Institute. Welke heb je gevolgd? Raad je het aan?
- BakkerGerrit
- Meesterbakker
- Berichten: 1400
- Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
- Locatie: Arnhem
- Contacteer:
Re: Annebakt stelt zich voor
Welkom! Plaats ook eens een foto van je broden.......(vinden ze (ik ) hier leuk!
Groet, Gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
https://instagram.com/brood_van_gerrit
- Annebakt
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 10
- Lid geworden op: ma 15 apr 2019, 17:20
Re: Annebakt stelt zich voor
Hi, ik heb de 2-daagse beginners-cursus gevolgd en vond het zeker waardevol! Ik raad het wel aan, al denk ik dat er vast ook anderen zijn die net zo goed zijn. Ik vond het in ieder geval prettig qua sfeer, qua tempo en theoretische inhoud. Ik heb er veel van geleerd, want ik was echt nog wel beginner.riccardough schreef: ↑za 13 mar 2021, 15:53 Welkom Annamarie!
Ik ben ook geïnteresseerd in het volgen van een cursus bij Bakery Institute. Welke heb je gevolgd? Raad je het aan?
- Annebakt
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 10
- Lid geworden op: ma 15 apr 2019, 17:20
Re: Annebakt stelt zich voor
Yes, ga ik proberen. Moet even uitvogelen hoe ik foto's plaats en momenteel beetje weinig tijd ;-)BakkerGerrit schreef: ↑za 13 mar 2021, 16:41 Welkom! Plaats ook eens een foto van je broden.......(vinden ze (ik ) hier leuk!