Annebakt stelt zich voor
Geplaatst: za 13 mar 2021, 00:37
Hi!
Ik ben Annemarie en ik bak brood. Voor mezelf en gezin en ik geef weg aan familie en vrienden. Ik heb 2 jaar geleden een 2 daagse cursus gedaan bij bakery Institute, heel veel geleerd en er erg van genoten.
Recent heb ik mijn 10-jaar oude kitchenaid 600 professional stuk gedraaid op een te zwaar/veel volkorendeeg en heb ik besloten een famag griletta te kopen. Verder bak ik in een gewone inbouw-oven met een desh bakje erbij.
Ik woon in het noorden van het land en werk fulltime en bak dus in de weekenden.
Ik lees al een tijdje mee, maar nog nooit wat geschreven. Maar nu toch maar eens aan beginnen, toch wat vragen te stellen :-)
Groetjes, Annemarie
Ik ben Annemarie en ik bak brood. Voor mezelf en gezin en ik geef weg aan familie en vrienden. Ik heb 2 jaar geleden een 2 daagse cursus gedaan bij bakery Institute, heel veel geleerd en er erg van genoten.
Recent heb ik mijn 10-jaar oude kitchenaid 600 professional stuk gedraaid op een te zwaar/veel volkorendeeg en heb ik besloten een famag griletta te kopen. Verder bak ik in een gewone inbouw-oven met een desh bakje erbij.
Ik woon in het noorden van het land en werk fulltime en bak dus in de weekenden.
Ik lees al een tijdje mee, maar nog nooit wat geschreven. Maar nu toch maar eens aan beginnen, toch wat vragen te stellen :-)
Groetjes, Annemarie