Hoi,
Ik ben Timo. 34 jaar oud en woon in de Achterhoek. Sinds een maand of 3 ben ik mijn eigen brood gaan bakken. En tegenwoordig doe ik dit met zuurdesem.
Ik gebruik een kitchenaid voor het kneden en bak het brood af in een broodbakvorm van Emile Henry. Dit bevalt uitstekend tot nu toe!
Ik vind het zoveel lekkerder, dat ik tegenwoordig dagelijks een vers broodje bak voor het gezin.
Ik heb al een vraag gesteld over een 24 uurs cyclus en ben erg benieuwd naar alle kennis en ervaring op dit forum over brood.
Groeten Timo
Voorstellen
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Voorstellen
Welkom op het forum Timo!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- RedYssel
- Deegroller
- Berichten: 352
- Lid geworden op: do 27 feb 2020, 18:34
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Voorstellen
Welkom op het forum
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken