Hallo,
Ik ben Coert een nog niet zo ervaren enthousiaste thuis bakker. Ik bak sinds eind december volkoren broden eerst met gist en al snel met desemstarter {blijvertje) doel om zo een mooi open gebarsten brood te maken op de oven steen. Ik ben geïnspireerd door het boek over brood van Issa Niemeijer en red zuurdesem van Wouter Groeneveld.
Op dit moment een oude oven die er soms op z’n Max van 250 er de brui aangeeft en uitgaat. Naarstig op zoek naar een nieuwe. Dacht aan een stoom oven tja wilde eigenlijk naar 300 c kunnen. Toch nog even wachten dan. ik ga me in lezen in dit forum benieuwd wat ik kan leren.
Vriendelijke groet Coert
Voorstellen
- hjeverts
- Deegroller
- Berichten: 280
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Voorstellen
Welkom op het forum Coert! 

Groeten Hans,
Kneden met de hand en een zeer matige inbouw oven
Kneden met de hand en een zeer matige inbouw oven
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5287
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Voorstellen
Welkom op het forum 

Kneders: Rofco N15 | BW SM-5 |Bear Teddy | KitchenAid Heavy Duty | Espressions Mixmaster | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1 | 2 x Rofco B40
Rijskast: Rofco RK 48
Graanmolen: Komo Fidibus 21 Classic
Blog:Uit de keuken van Levine
Ovens: Bosch HBG8755S1 | 2 x Rofco B40
Rijskast: Rofco RK 48
Graanmolen: Komo Fidibus 21 Classic
Blog:Uit de keuken van Levine