Hallo,
Ik ben Coert een nog niet zo ervaren enthousiaste thuis bakker. Ik bak sinds eind december volkoren broden eerst met gist en al snel met desemstarter {blijvertje) doel om zo een mooi open gebarsten brood te maken op de oven steen. Ik ben geïnspireerd door het boek over brood van Issa Niemeijer en red zuurdesem van Wouter Groeneveld.
Op dit moment een oude oven die er soms op z’n Max van 250 er de brui aangeeft en uitgaat. Naarstig op zoek naar een nieuwe. Dacht aan een stoom oven tja wilde eigenlijk naar 300 c kunnen. Toch nog even wachten dan. ik ga me in lezen in dit forum benieuwd wat ik kan leren.
Vriendelijke groet Coert
Voorstellen
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Voorstellen
Welkom op het forum Coert!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Voorstellen
Welkom op het forum
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken