ik ben Annette
Geplaatst: zo 28 mar 2021, 22:14
Goedeavond iedereen,
Sinds januari 2021 ben ik begonnen met bakken. Enthousiast gemaakt door mijn buurman, die mij ook direct voorzag van desemstarter, recept en instructie.
Daarna ben ik zelf op internet gaan kijken .........en zo kwam ik uit op de forum.
Heb al best wat tips kunnen oppikken.
Ik voeg altijd rogge toe aan de tarwe. En ik hou van zwaar compact brood.
Daarom beschouw ik mijn baksels (een stuk of 8 probeersels nu) als heel goed eetbaar.
Maar er valt nog veel te leren over bakken met roggemeel en roggebloem.
Helaas lukt het mij niet wat foto's toe te voegen aan dit bericht.
Iets met "rechtermuisknop" ............?
Sinds januari 2021 ben ik begonnen met bakken. Enthousiast gemaakt door mijn buurman, die mij ook direct voorzag van desemstarter, recept en instructie.
Daarna ben ik zelf op internet gaan kijken .........en zo kwam ik uit op de forum.
Heb al best wat tips kunnen oppikken.
Ik voeg altijd rogge toe aan de tarwe. En ik hou van zwaar compact brood.
Daarom beschouw ik mijn baksels (een stuk of 8 probeersels nu) als heel goed eetbaar.
Maar er valt nog veel te leren over bakken met roggemeel en roggebloem.
Helaas lukt het mij niet wat foto's toe te voegen aan dit bericht.
Iets met "rechtermuisknop" ............?