Hoi allen,
Even voorstellen;
In het afgelopen half jaar heb ik mij vooral georiënteerd op het bakken van broden met gist en desem, nu wil ik mijn (mis)baksels naar een hoger niveau tillen. Afgelopen week heb ik het boek van Issa Niemeijer aan één stuk uitgelezen en ben gemotiveerd om zijn tips&tricks toe te passen.
Ik ga de bestaande topics eens goed bestuderen en ben voornemens af en toe foto's van mijn broden te delen.
Groetjes!
Bakkers klaar?
- Bakkenmaar
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 7
- Lid geworden op: di 20 apr 2021, 12:53
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Bakkers klaar?
Welkom op het forum!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- papagena
- Moderator
- Berichten: 1864
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
- Locatie: Hoogeveen