Wegwijs
- Houtvogel
- Opboller
- Berichten: 175
- Lid geworden op: di 27 jul 2021, 09:21
Wegwijs
Ik ben nieuw op dit forum maar bak wel al langer. Gistbrood (wit, tarwe, rozijnen), worstebroodjes, vlaai, quiches, appeltaart. Nu ben ik begonnen met zuurdesembrood. Tot nog toe vier maal gebakken, in blik en op de bakplaat. De resultaten waren wat vorm betreft niet denderend maar wat smaak betreft prima. Ik doe alles met mijn handen, gebruik geen machines. Ik hoop op dit forum wegwijs te worden in dat nieuwe wereldje en nieuwe dingen te ontdekken in het mij vertrouwde 'gist'-wereldje. Ook op dit forum zelf hoop ik een beetje wegwijs te worden. Ik heb even moeten zoeken hoe het allemaal werkt en hoop dat dit bericht op de juiste wijze op de goede plaats terecht komt. Zo gauw ik me thuis voel zal ik meer laten horen en zien.
- Houtvogel
- Opboller
- Berichten: 175
- Lid geworden op: di 27 jul 2021, 09:21
Re: Wegwijs
Mijn smilies kloppen alvast niet.
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Wegwijs
Welkom op het forum
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken