Hallo bakkers!
Ik sluit me graag bij het forum aan, nadat ik al wat rondgestruind heb in de onderwerpen.
Tot nu toe bakte ik bij vlagen, en gebruikte vooral kant- en klare broodmixen, maar nu ik ontdekt heb dat je ook gewoon met basisingrediënten aan de slag kunt en het dan ook lukt, word ik pas goed enthousiast.
Ik heb eergisteren mijn derde broodbakmachine gekocht, een Panasonic SD-2500. Ik schrok van de lange baktijden, ging zoeken, en vond de uitleg en tips hier. Ik hoop nog veel van jullie te leren, en misschien draag ik ook wel eens een weetje bij!
Hallo bakkers!
- Broodje van eigen deeg
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 13
- Lid geworden op: zo 31 okt 2021, 12:43
- Locatie: Wageningen
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Hallo bakkers!
Welkom op het forum!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist