Hallo broodbakkers,
Ik ben Hans en vindt het leuk om zo nu en dan brood te bakken.
Met kerst maak ik altijd en halve meter kerstbrood met spijs en krenten.
Ik was voor getriggerd door het langzaam brood bakken.
Leuk om op deze manier van elkaar te leren.
Groet
Hans
Even voorstellen
- hmmkeijzer@gmail.com
- Stofhapper
- Berichten: 1
- Lid geworden op: zo 12 dec 2021, 13:19
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Even voorstellen
Welkom op het forum Hans!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- papagena
- Moderator
- Berichten: 1864
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
- Locatie: Hoogeveen
Re: Even voorstellen
Hans, welkom!
Hoe zit het nou met die halve meter brood, laat je die langzaam bakken? Hoe dan?
Hoe zit het nou met die halve meter brood, laat je die langzaam bakken? Hoe dan?
Niet bij brood alleen....