Even voorstellen,
Ik heb dit forum ontdekt toen ik wilde opzoeken waarom mijn zachte broodjes uit de oven altijd hard en droog is van boven. Ik ben erg blij dat ik dit forum heb gevonden want ik vind bakken heel leuk. Maar ben helaas geen natuurtalent. Ik noem mezelf zelfs altijd een ramp met deeg. Ik kan nu eindelijk zelf lekkere kaneelbroodjes maken. Pizza broodjes (pizza niet want die worden altijd te dik) en Marokkaanse broden gebakken op zo een kookplaatpan lukt me ook eindelijk. Maar zodra ik die wil vullen word het niet overal gaar. En als ik een brood in de oven doe heb ik vroeger zelfs stenen gebakken. En ondanks dat dat nu nooit meer gebeurd, weet ik niet eens wat de reden is dat het wel gebeurde. Er zullen dus veel vragen van mijn kant komen.
Met vriendelijke groet
Marielle
Hallo allemaal
- Mariellerumeysa
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 5
- Lid geworden op: di 04 jan 2022, 21:13
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Hallo allemaal
Welkom op het forum Marielle!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist