Al sinds 2020 ben ik lid van dit forum maar voor zover ik het kan nazien heb ik me nooit voorgesteld.
Mijn naam is Youp, ben docent koken/bakken en fervent desembakker.
Ik lees enorm veel over desem; boeken, internet, publicaties.
Ook ben ik geïnteresseerd in de chemie achter het bakken, mijn opleiding consumptieve techniek heeft die interesse opgewekt denk ik...
Op dit forum zal ik waarschijnlijk meer een lezer zijn dan een actieve deelnemer.
Met vriendelijke groet,
Youp
Hallo allemaal
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Hallo allemaal
Welkom Youp!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- papagena
- Moderator
- Berichten: 1864
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
- Locatie: Hoogeveen
Re: Hallo allemaal
Welkom Youp,
Er is weinig interessanter dan de chemie achter het broodbakken. Laat je ook even je baksels zien?
Er is weinig interessanter dan de chemie achter het broodbakken. Laat je ook even je baksels zien?
Niet bij brood alleen....