Even voorstellen Hiltje

Doe eens sociaal, en stel je even voor...
Maar maak hiervoor wel even een eigen topic aan...
Plaats reactie
Hiltje
Stofhapper
Berichten: 1
Lid geworden op: vr 01 apr 2022, 11:03

Even voorstellen Hiltje

Bericht door Hiltje »

Hallo allemaal

Even voorstellen
Ik ben Hiltje en heb al veel gehad aan alle tips hier op het forum.
Daarvoor bedankt
Omdat ik niet meer tevreden was over de kwaliteit van het brood bij de bakker ben ik zelf brood gaan bakken.
Ik bak brood met gist. Mijn zuurdesem experimenten zijn tot nu toe mislukt.
Geen nood de starter houd ik angstvallig in leven. Met het warme weer misschien nogmaals proberen.

Broodbakken is echt m’n hobby geworden met dank aan de boeken van Levine.


Vr grt
Hiltje
Gebruikersavatar
Sylvana
Jongste bediende
Berichten: 38
Lid geworden op: do 31 mar 2022, 12:35

Re: Even voorstellen Hiltje

Bericht door Sylvana »

Welkom Hiltje
Gebruikersavatar
papagena
Moderator
Berichten: 1864
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
Locatie: Hoogeveen

Re: Even voorstellen Hiltje

Bericht door papagena »

Welkom Hiltje.

Mocht iets niet zo goed lukken, start dan een nieuw draadje met daarin vermeld je recept (op de gram af) en een foto van het doorgesneden brood. Dan kunnen we gelijk de kruim even bekijken.
Niet bij brood alleen....
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Even voorstellen Hiltje

Bericht door hjeverts »

Welkom op het forum Hiltje!
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Plaats reactie