Goeiedag, ik ben Dion ik ben 47 jaar. Ik ben vanaf mijn 13e tot mijn 26e brood/banketbakker geweest, en heb
Mijn brood/ banketbakkers opleiding gevolgd op het SKB in Eindhoven. Ik ben helaas met het bakkervak moeten stoppen omdat ik een zwaar ongeluk heb gehad en het vak daardoor te zwaar werd. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan.
Ik vind het leuk om hier te leren van mensen, en om mensen waar ik kan te helpen..
Groeten Dion.
Even voorstellen
- dirkjanl
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 74
- Lid geworden op: ma 25 nov 2019, 19:50
- Locatie: Borger
Re: Even voorstellen
Dag Dion,
Welkom en vervelend om te horen van dat ongeluk. Maar fijn dat je hier bent en waarschijnlijk je kennis kan delen! En misschien leer je ook nog wat van de hobyist hier ;-)
Welkom en vervelend om te horen van dat ongeluk. Maar fijn dat je hier bent en waarschijnlijk je kennis kan delen! En misschien leer je ook nog wat van de hobyist hier ;-)
Herstartende hobbyist die graag iets nieuws uitprobeert.
Werkt met Bakkerijwereld oven BW Home 2,2kW en een oude Bosch Mum 6 keukenmachine.
Werkt met Bakkerijwereld oven BW Home 2,2kW en een oude Bosch Mum 6 keukenmachine.
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Even voorstellen
Welkom op het forum Dion!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist