Hi!
Ik ben nieuw als lid op dit forum.
Ik snuffel al een tijdje offline mee, maar wil nu ook wat vragen stellen en input geven.
Ik heb 15 jaar geleden veel brood gebakken met een broodbakmachine.
Nu aan de bak met desembrood. Dat lukt heel aardig, maar er kunnen altijd puntjes op de i gezet worden natuurlijk.
Ik hoop door jullie kennis mijn broodjes net wat beter bruin te kunnen bakken.
Caroline
Nieuwe bakker op t forum
- Caro_line_bakt
- Stofhapper
- Berichten: 4
- Lid geworden op: vr 30 sep 2022, 15:44
- De Broodvirtuoos
- Deegroller
- Berichten: 290
- Lid geworden op: di 24 nov 2020, 15:33
Re: Nieuwe bakker op t forum
Welkom op het broodbakforum, Caro_line.
Gerezen brood is geprezen brood.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Nieuwe bakker op t forum
Welkom Caroline!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist