Hallo broodbakkers,
Leuk om lid te worden van dit forum. Mijn naam is Vera en ik heb recentelijk een keukenmachine gekocht waarmee is o.a. brood ben gaan bakken. Ik sta nog volledig in de kinderschoenen, dus kan nog veel leren. Ik vond het al heel leerzaam om te grasduinen in het beschikbare materiaal in dit forum. Er zijn op die manier al veel vragen van mij beantwoord. Als nieuwkomer in broodbakland sta ik open voor ervaringen van anderen en deel ik ook graag eigen ervaringen, voor zover ze relevant zijn.
Groeten uit Lochem!
kennismaking
- allema
- Warme bakker
- Berichten: 539
- Lid geworden op: ma 26 aug 2013, 19:37
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: kennismaking
Welkom Vera!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- De Broodvirtuoos
- Deegroller
- Berichten: 290
- Lid geworden op: di 24 nov 2020, 15:33
Re: kennismaking
Leuk Vera, en welkom op dit forum. Vragen staat vrij hier op dit forum.
Gerezen brood is geprezen brood.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.