Beste mensen,
Mijn naam is Albert Springer. Ik woon in Drenthe en ben 59 jaar oud.
Ik heb al een aantal jaren een zogenaamde pizzaoven achter ons huis.
Met veel plezier bak ik hier in de pizza's in. Maar eigenlijk wil ik leren hier broden in te bakken.
Dus naast recepten, ideeën, inspiratie en voorbeelden ben ik vooral op zoek naar methodes en instructies, hoe ik broden kan bakken in de houtoven.
Ik laat me graag inspireren.
Vriendelijke groet,
Albert
even voorstellen
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: even voorstellen
Welkom op het forum Albert!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
- De Broodvirtuoos
- Deegroller
- Berichten: 291
- Lid geworden op: di 24 nov 2020, 15:33
Re: even voorstellen
Welkom Albert.
Gerezen brood is geprezen brood.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.