Nieuwe bakker

Doe eens sociaal, en stel je even voor...
Maar maak hiervoor wel even een eigen topic aan...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
randy1970
Stofhapper
Berichten: 2
Lid geworden op: do 20 okt 2022, 00:54

Nieuwe bakker

Bericht door randy1970 »

Hoi allemaal

Ik ben Randy en bak vanaf 2016 mijn eigen brood.
Zo oud is dus ook mijn zuurdesem.
Ik bak voornamelijk Franse en Duitse broden. Franse bloem T65 en T80 zijn dan ook mijn favorite meelsorten. Duitse broden die ik bak zijn weizen en roggenmischbrote.
Ik hoop dat ik nog wat kan leren of bijdragen aan dit forum.

Mvg

Randy
Gebruikersavatar
Vitamine C
Warme bakker
Berichten: 690
Lid geworden op: di 02 apr 2019, 08:57

Re: Nieuwe bakker

Bericht door Vitamine C »

Welkom op het forum.
Gebruikersavatar
De Broodvirtuoos
Deegroller
Berichten: 290
Lid geworden op: di 24 nov 2020, 15:33

Re: Nieuwe bakker

Bericht door De Broodvirtuoos »

Welkom op het forum Randy en we zijn benieuwd naar jouw baksels!
Gerezen brood is geprezen brood.

Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
Gebruikersavatar
hjeverts
Warme bakker
Berichten: 789
Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
Locatie: Neede

Re: Nieuwe bakker

Bericht door hjeverts »

Welkom op het forum Randy! :)
Groeten Hans,

Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Plaats reactie