Hoi allemaal
Ik ben Randy en bak vanaf 2016 mijn eigen brood.
Zo oud is dus ook mijn zuurdesem.
Ik bak voornamelijk Franse en Duitse broden. Franse bloem T65 en T80 zijn dan ook mijn favorite meelsorten. Duitse broden die ik bak zijn weizen en roggenmischbrote.
Ik hoop dat ik nog wat kan leren of bijdragen aan dit forum.
Mvg
Randy
Nieuwe bakker
- Vitamine C
- Warme bakker
- Berichten: 690
- Lid geworden op: di 02 apr 2019, 08:57
Re: Nieuwe bakker
Welkom op het forum.
- De Broodvirtuoos
- Deegroller
- Berichten: 290
- Lid geworden op: di 24 nov 2020, 15:33
Re: Nieuwe bakker
Welkom op het forum Randy en we zijn benieuwd naar jouw baksels!
Gerezen brood is geprezen brood.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
- hjeverts
- Warme bakker
- Berichten: 789
- Lid geworden op: vr 17 jul 2020, 09:00
- Locatie: Neede
Re: Nieuwe bakker
Welkom op het forum Randy!
Groeten Hans,
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist
Kneedmachine: Handen
Oven: AEG BPS33102ZM
Type rijsmiddel: Zuurdesem of Gist