Dag broodbakkers.
Sinds een paar jaar bakken we al het brood zelf.
Meestal in een glazen ovenschaal op de dutch oven methode.
Maar ik zou wel meer willen weten van ... de ervaringsdeskundigen.
Hier ben ik, Adriaantje
- Adriaantje54
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 10
- Lid geworden op: do 08 dec 2022, 15:38
- De Broodvirtuoos
- Deegroller
- Berichten: 290
- Lid geworden op: di 24 nov 2020, 15:33
Re: Hier ben ik, Adriaantje
Vragen staat vrij Adriaan.
Gerezen brood is geprezen brood.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
- Anna
- Warme bakker
- Berichten: 955
- Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29
Re: Hier ben ik, Adriaantje
Welkom Adriaantje54!