Hi bakkers,

Doe eens sociaal, en stel je even voor...
Maar maak hiervoor wel even een eigen topic aan...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Bakster Gabs
Stofhapper
Berichten: 1
Lid geworden op: za 24 dec 2022, 12:40

Hi bakkers,

Bericht door Bakster Gabs »

Zojuist aangemeld op dit forum.
Een jaar geleden begonnen met het bakken van zuurdesembrood.
Meel, water, desem en zout. Zo basic & lekker. Geen brood meer gekocht.
Een of twee keer per week broden bakken; blijft fijn om te doen.
Een en ander geleerd intussen, maar nog lang niet uitgeleerd.
Zo ben ik pas gaan bakken met de ovensteen in plaats van de dutch oven.
Een nieuwe ontdekkingstocht naar de juiste temperatuur, baktijd, hoeveelheid stoom.










Siemens hete lucht oven / desembrood / dutch oven / broodbaksteen
Gebruikersavatar
allema
Warme bakker
Berichten: 537
Lid geworden op: ma 26 aug 2013, 19:37

Re: Hi bakkers,

Bericht door allema »

Welkom op het forum.
Huishoud-oven, Broodbakmachine Panasonic SD-R 2530 KXE
Gebruikersavatar
De Broodvirtuoos
Deegroller
Berichten: 290
Lid geworden op: di 24 nov 2020, 15:33

Re: Hi bakkers,

Bericht door De Broodvirtuoos »

Welkom op het broodbakforum, en houd in gedachten dat je nooit ben uitgeleerd....
Gerezen brood is geprezen brood.

Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
Gebruikersavatar
Anna
Warme bakker
Berichten: 955
Lid geworden op: vr 28 feb 2014, 18:29

Re: Hi bakkers,

Bericht door Anna »

Welkom Bakster Gabs! :)
Plaats reactie