Hallo allemaal,
Ik ben Rene Pronk, 64 jaar, uit Castricum en onlangs met pre-pensioen gegaan.
Tot voor kort bakte ik ons brood in een broodbakmachine (Panasonic) maar nu ik alle tijd heb ben ik op zoek naar kennis en informatie van de "echte" bakkers.
Ik vind het leuk om volkorenbrood en suikerbrood te maken. In de broodbakmachine heb ik dat nu aardig voor elkaar. Maar nu ik in de oven aan het rijzen en bakken ben merk ik dat dit toch even anders gaat.
Ik heb 2 ovens waaronder een stoomoven met rijsfunctie.
Het lijkt me leuk om hier actief op het forum bezig te zijn en te leren.
Ik heb er zin in.
Voorstellen
- dirkjanl
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 74
- Lid geworden op: ma 25 nov 2019, 19:50
- Locatie: Borger
Re: Voorstellen
Welkom Rene.
Andere methode is altijd even wennen, vraag gerust er is veel kennis hier. En laat je eerste bakresultaten maar zien.
Andere methode is altijd even wennen, vraag gerust er is veel kennis hier. En laat je eerste bakresultaten maar zien.
Herstartende hobbyist die graag iets nieuws uitprobeert.
Werkt met Bakkerijwereld oven BW Home 2,2kW en een oude Bosch Mum 6 keukenmachine.
Werkt met Bakkerijwereld oven BW Home 2,2kW en een oude Bosch Mum 6 keukenmachine.
- Giesje
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 14
- Lid geworden op: ma 06 feb 2023, 11:40
Re: Voorstellen
Welkom, heel veel plezier met het bakken. Ik denk dat zodra je de oven goed onder de knie heb dat je niet meer anders wil.
ben al over mijn houdbaarheids datum heen en ik hoop dat er nog vele maanden volgen.
ik kneed met de Clatronic KM 3711 en een bbm kan in beide machines voor twee broden kneden.
hete luchtoven
ik kneed met de Clatronic KM 3711 en een bbm kan in beide machines voor twee broden kneden.
hete luchtoven