Broodvirtuoos bakt Wit-Tijgerbrood.
- De Broodvirtuoos
- Deegroller
- Berichten: 368
- Lid geworden op: di 24 nov 2020, 15:33
- Locatie: Città del Pane
Broodvirtuoos bakt Wit-Tijgerbrood.
Recept tijgerpap:
150 g. rijstebloem
150 g. paneermeel
30 g. gist (vers)
30 g. bastersuiker
ca. 540 g. water ( 30 graden)
20 g. melkpoeder
35 g. patentbloem
35 g. slaolie
Maak de tijgerpap aan direct na het kneden van het deeg, en breng het op de gewenste dikte 10 minuten voor het aanbrengen op de deegstukken.
Recept Wit-vloerbrood:
gewenste deegtemperatuur 26 graden
Patentbloem 100 %
Gist (vers) 2 %
Zout 2 %
Basterdsuiker 1 %
Roomboter 2 %
Water 54 %
Werkwijze:
Afwegen: 450 gram
Bolrijs: 30 Minuten
Puntrijs 60 Minuten
Narijs: 70 Minuten
Gerezen brood is geprezen brood.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.