Kip-kerrie-uienquiche
Recept: 5 stuks (groot)
1000 g. SPK
50 g. Gist
20 g. Zout
60 g. Melkpoeder
15 g. Basterdsuiker
450 g. Margarine
600 g. Water
Deegtemperatuur: 24°C
Vulling:
450 g. gesneden ui aanfruiten
800 g. Kippenblokjes (kruiden met kerrie of kurkuma en zout en aanbakken)
Appareille:
1000 g. Heelei
500 g. Slagroom
120 g Tarwe zetmeel
50 g. Melkpoeder
10 g. zout
peper
Werkwijze:
Kneden:
op de juiste deegtemperatuur afkneden
Afwegen:
300 gram en opbollen
Bolrijs:
ca. 20 minuten vlaaienpan Ø 24 cm
Uitrollen:
afhankelijk van de grootte van de vorm
fonceren:
de vormen
Narijs:
ca.15 minuten
Vullen:
met het mengsel van het aangebraden en gekruide kippenvlees en gesnipperde en aangebakken ui.
Appareille toevoegen zodat er nog wat vulling zichtbaar is.
Narijs:
ca.20 min.
Bakken:
220 C.
Baktijd:
30 minuten
Broodvirtuoos bakt kip-kerrie/uienquiche
- De Broodvirtuoos
- Deegroller
- Berichten: 290
- Lid geworden op: di 24 nov 2020, 15:33
Broodvirtuoos bakt kip-kerrie/uienquiche
Gerezen brood is geprezen brood.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.
Spiraalkneder: SM-15.
Planeetmenger: Maxima MPM 7l.
Dough sheeter: TYD-330B.
Rijskast: Rofco-RK-48.
Oven: Rofco-B-40.
Snijmachine: Kalmeijer 11 mm.