Pagina 1 van 1

Broodvirtuoos bakt Wit-Tijgerbrood.

Geplaatst: ma 24 apr 2023, 16:17
door De Broodvirtuoos
Afbeelding

Recept tijgerpap:

150 g. rijstebloem
150 g. paneermeel
30 g. gist (vers)
30 g. bastersuiker
ca. 540 g. water ( 30 graden)
20 g. melkpoeder
35 g. patentbloem
35 g. slaolie

Maak de tijgerpap aan direct na het kneden van het deeg, en breng het op de gewenste dikte 10 minuten voor het aanbrengen op de deegstukken.

Recept Wit-vloerbrood:
gewenste deegtemperatuur 26 graden

Patentbloem 100 %
Gist (vers) 2 %
Zout 2 %
Basterdsuiker 1 %
Roomboter 2 %
Water 54 %

Werkwijze:
Afwegen: 450 gram
Bolrijs: 30 Minuten
Puntrijs 60 Minuten
Narijs: 70 Minuten