Ik kwam van de week de volgende (Engelstalige) site tegen die in simpele stappen het broodbakproces uitlegt. Wel even opletten. De volgorde van de instructies staat verkeerd om.
En HIER heb je de site...
Interessante site
- Ballie
- Meesterbakker
- Berichten: 2837
- Lid geworden op: ma 14 nov 2011, 18:51
- Locatie: Tullepetaonestad (Roosendaal), West Brabant
- Contacteer:
Interessante site
Het leven is goed, in het Brabantse land...
- Ballie
- Meesterbakker
- Berichten: 2837
- Lid geworden op: ma 14 nov 2011, 18:51
- Locatie: Tullepetaonestad (Roosendaal), West Brabant
- Contacteer:
Re: Interessante site
Wat ik nog vergeet te melden is dat je wel de vocht en zoutpercentages daar even goed in de gaten moet houden. Die zijn namelijk erg hoog. 70% Vocht voor een witbrood levert hier waarschijnlijk net geen beslag op. En 2,2% zout vind ik persoonlijk wat aan de hoge kant.
Het leven is goed, in het Brabantse land...