Hoi hoi,
Ik wil op mijn eigen manier chocoladebroodjes gaan maken. Ik gebruik hier gewoon een recept voor witte bolletjes voor, ik vorm ze dan zodat ze er ongeveer uitzien zoals hier: https://www.google.com/search?q=chocola ... e3UdRaFNZM,
Ik wil de korst dus vrij licht houden. Kan stoom hier mee helpen? Heeft stoom nog invloed op de baktijd, dus langer of korter?
groet,
Joris
chocoladebroodjes
- Joris7
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 79
- Lid geworden op: zo 05 apr 2020, 15:53
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5287
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: chocoladebroodjes
Joris, als ik op de link klik in je bericht kom in op de pagina waar een heleboel verschillende soorten broodjes getoond worden die gemaakt zijn met totaal verschillende degen. Er staat ook een recept van mij bij trouwens
.
Ik begrijp niet wat je nou precies wil gaan bakken.
Stoom heeft invloed op de korst. Bij zacht brood hoef je geen stoom te gebruiken.

Ik begrijp niet wat je nou precies wil gaan bakken.
Stoom heeft invloed op de korst. Bij zacht brood hoef je geen stoom te gebruiken.
Kneders: Rofco N15 | BW SM-5 |Bear Teddy | KitchenAid Heavy Duty | Espressions Mixmaster | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1 | 2 x Rofco B40
Rijskast: Rofco RK 48
Graanmolen: Komo Fidibus 21 Classic
Blog:Uit de keuken van Levine
Ovens: Bosch HBG8755S1 | 2 x Rofco B40
Rijskast: Rofco RK 48
Graanmolen: Komo Fidibus 21 Classic
Blog:Uit de keuken van Levine